Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Dat klink mega-groot.

Eigenlijk bestaat Kraal en Zo uit 1 persoon: Paula Turnhout, maar wel regelmatig bijgestaan door hele lieve mensen. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop, marketing, boekhouding en verkoop en alles dat daar tussen ligt. Gelukkig helpen Hannah, Mark en Sandra me heel vaak.

Hannah is mijn dochter. Zij maakt met regelmaat leuke sieraden en daarbij de DIY's. Wanneer je een wens hebt voor een DIY, laat het ons weten. Dan heeft Hannah ook weer wat inspiratie voor een nieuwe DIY. 

Mark is mijn zoon. Hij helpt heel vaak met het tellen van de kralen. Daar ben ik heel dankbaar voor, want dat is best een tijdrovende klus.

Sandra is een hele goede vriendin. Zij helpt mij bijna altijd op markten en evenementen, supergezellig en lief♥ 

 

In 2016 ben ik gestart met Be Un1que, een website in (handgemaakte) nikkelvrije sieraden. Inmiddels is die webshop uitgebreid met horloges, tassen, portemonnees en sleutelhangers. De sieraden maak ik nog steeds zelf. Superleuk om te doen. Hiervoor heb je veel verschillende materialen nodig. Vaak heb ik maar een klein beetje nodig en houd ik dus veel materialen over. Om deze materialen te verkopen ben ik Kraal en Zo gestart. Als een soort noodoplossing dus. Inmiddels is Kraal en Zo geen "noodoplossing" meer, maar een echt bedrijf. Kraal en Zo heeft een uitgebreid assortiment kralen, leer, draad, elastiek en nikkelvrije materialen. Hiermee kun jij jouw eigen unieke sieraden maken. Mijn motto: Be yourself, be Unique (wees jezelf, dan ben je uniek♥) en dat kun je benadrukken met zelfgemaakte sieraden.